Familierelatietest

Een verwantschapstest voor maximaal 3 personen

Met een relatietest kunt u naast de vader/moederlijn ook familierelaties vaststellen. Het is mogelijk om een biologische relatie te bepalen tussen een kind en vermeende grootouders of tantes en ooms etc. 

Zelfs als niet alle familieleden beschikbaar zijn voor een staalafname, kan de relatie nog steeds worden bewezen. 

Nauwkeurigheid 

We breiden de hoeveelheid geteste DNA-merkers gratis uit tot we een overtuigend resultaat hebben. Daarom is onze relatietest uitgebreid en nauwkeurig en zijn de resultaten absoluut betrouwbaar.

Wat hebben we nodig om uw relatietest uit te voeren? 

Een relatietest is complexer dan een standaard vaderschaps- of moederschapstest. Wij raden je sterk aan om ons te raadplegen om te bepalen welke speekselstalen nodig zijn om uw persoonlijke vraag te onderzoeken. De verschillende analysemogelijkheden zijn afhankelijk van het soort resultaat dat je zoekt en van je eigen situatie. Ben je bijvoorbeeld een zij en wil je bepalen wie je grootmoeder aan moederskant is? Dan vergt dit een totaal andere aanpak dan wanneer een hij wil weten of een zij de zus van zijn vader (tante) is. 

Staalafname

Alle personen die deelnemen aan de test moeten hun toestemming verlenen. Hun handtekening hiervoor wordt geplaatst op het toestemmingsformulier in de afnamekit.