Vaderschapstest TRIO

Vermeende vader - kind - moeder

Je vindt bij Humatest DNA-testen die accuraat en betaalbaar zijn. Via een vaderschapsanalyse kan je met zekerheid vaststellen of je al dan niet de vader bent van jouw kind.

Je ontvangt de resultaten normaal gezien na 10 werkdagen. 

Gemoedsrust

Je kan voor jouw gemoedsrust en persoonlijke zekerheid een vaderschapsanalyse laten uitvoeren. Af en toe wordt zo'n analyse verplicht door het gerecht. Hiervoor is een rechtsgeldige vaderschapstest met getuige noodzakelijk. Voor meer informatie over rechtsgeldige vaderschapstesten kan je direct met ons contact opnemen. 

 

 

 

Moeder

Als ook het staal van de moeder wordt geanalyseerd, zoals hier het geval is, dan verhoogt de statistische kansberekening. De test kan echter ook uitgevoerd worden zonder de moeder, dan kies je voor een DUO vaderschapsanalyse.  

Wil je een rechtsgeldige vaderschapsanalyse? 

Als je een vaderschapsanalyse wilt laten uitvoeren die rechtsgeldig is, dan heb je een getuige nodig. De staalafnames voor jouw vaderschapsanalyse worden dan uitgevoerd in ons laboratorium. Neem contact op met ons indien je een rechtgeldige vaderschapsanalyse wilt. Wij nodigen je uit in 1 van onze afnamepunten bij jou in de buurt.