zelfafnametesten

Met onze zelfafnametesten sta je in voor je selfcare. Het is voor jouw zelfzorg heel goed dat je weet dat je bij humatest inzichten verkrijgt in verband met je seksueel leven, je uitgaansleven en andere zaken die je belangrijk vindt. Deze thuistesten kan je makkelijk afnemen in je eigen vertrouwde omgeving.

Twijfel je welke zelfafnametest je nodig hebt? Doorloop onze FAQ. 

 

humatest testen

 Het is verstandig om met enige regelmaat een thuistest te doen, maar we begrijpen heel goed dat je niet altijd zin hebt om de huisarts raad te plegen. Alle testen van humatest zijn 100% betrouwbaar en dus even goed als de testen bij de huisarts. Het grote verschil is dat je onze testen zelf thuis af neemt, wanneer jij dat wil. Op deze manier bieden we jou de beste zorg, op iedere locatie.

100% betrouwbaar

Wanneer je een test van humatest bestelt, krijg je deze in een discrete verpakking thuisgestuurd. De test stuur je terug in de bijgevoegde retourverpakking en max. 5 werkdagen later, afhankelijk van de test, kun jij je resultaat online opvragen met je persoonlijke code. Snel en anoniem.

 

Heb je vragen over onze zelftesten of onze werkwijze, neem dan contact op. Ons deskundige team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.