• orale speeksel drugstest ALL-IN
€ 218,00

orale speeksel drugstest ALL-IN

218,00

incl. verzending

Over deze test

° Middels deze test wordt er gekeken of jij sporen van drugs en geneesmiddelen in je speeksel hebt. Deze test geeft een kwantitatieve meting mee van:

1.       cannabinoïden (THC en metaboliet)

2.       amphetamines (amphetamine, MDMA en metaboliet, methamphetamine, MDEA)

3.       cocaïne en metaboliet

4.       opiaten

5.       methadon en metaboliet (EDDP)

° Deze drugstest is geen screeningstest, maar een kwantitatieve test: de gehaltemeting van cannabis, amphetamines, cocaïne, opiaten en methadon wordt gerapporteerd. 

° Gebruik de zelfafnametest pas na 10 minuten na inname van voedsel, drank of medicijnen alvorens de test af te nemen.

° Na ontvangst van de test, kan je het resultaat na max. 15 werkdagen online bekijken.

° Het resultaat blijft 10 dagen online staan. Zo heb jij de tijd om bij een positief resultaat een afspraak te maken met je huisarts indien gewenst.

° Je kan de resultaten van zo'n speeksel drugstest niet rechtsgeldig inzetten. Van zodra het resultaat gekend is, kan je via de unieke code je resultaat opvragen. 

° Voor een rechtsgeldige speeksel drugstest is een getuige vereist. Indien je dit wenst, kan je ons contacteren via het contactformulier.  Wij helpen je verder en boeken voor jou een afspraak in 1 van onze afnamepunten van jouw keuze. 

Jouw anonimiteit vervalt indien je een rechtsgeldige test wenst. Het resultaat kan dan niet opgeladen worden via je unieke code. In de plaats daarvan wordt het resultaat via een beveiligde mailing naar je e-mailadres verstuurd. 

° Je kan de zelfafnametest na 6 maanden na aankoop insturen.

° Wil je tevens dat jouw resultaten in mijngezondheid.be (cozo) komen? Dan kan je bij check-out je rijksregisternummer vermelden. Het laboratorium zal dan op jouw verzoek jouw resultaat op mijngezondheid.be plaatsen.

Let op: na afname moet de drugstest binnen 24 uur naar ons opgestuurd worden.

 

 

 

 

   
Product werd keer toegevoegd in je mandje